Віртуальна презентація “Неповторність української родини у її талантах”

Березівська бібліотека-філія №17, щиро вітає всіх з ДНЕМ РОДИНИ!!!

” Свята Тайна Подружжя” – ці три слова скажуть все: і про цінність сім’ї, і про її неповторність, незалежність, вічність на землі і на небесах, про Любов, якою і є кожна сім’я.

Вітаю всіх, хто вже створив сім’ю, а також тих, хто вже близький до її створення та особливо тих, хто ще мріє про свою СІМ’Ю. Бажаю всім любові, тієї, про яку говорив апостол Петро, яка не тільки насолоджується, але й прощає і дарує. Бажаю, щоб ваші мрії про сім’ю перетворились в дійсність і Україна багатіла саме завдяки любові та міцності української СІМ’Ї, української РОДИНИ.

Любі березівчани, вашій увазі пропоную відео, яке розкриває наші березівські родини у їх талантах. Тут ви впізнаєте своїх рідних. І це далеко не всі таланти нашого села. Адже нині є вже молоді родини, неповторні у своїх талантах, яких постараюсь долучити і створити другу частину такого відео. Будьте здорові і бережіть таланти у своїх родинах.

Український День родини — відносно молоде свято і відзначаєтся з 2012 року. Відповідний Указ Президента України № 1209/2011 «Про відзначення в Україні деяких пам’ятних дат і професійних свят» був підписаний 30 грудня 2011 року. Святкування цього дня має щорічний характер і встановлено на 8 липня.

1 thoughts on “Віртуальна презентація “Неповторність української родини у її талантах”

  1. Після того, як я прочитав цю статтю, у мене з’явилося уявлення, яке я можу використати для свого наступного кроку. тут чітко проілюстровано кілька речень. дякую за написання цієї статті. У мене тут багато досвіду .. Дуже цікаво, дякую

    Подобається

Залишити коментар